Любомир Малоселски, директор Продукти и услуги“ във Vivacom, коментира пакетните предложения

...
Любомир Малоселски, директор Продукти и услуги“ във Vivacom, коментира пакетните предложения
Коментари Харесай

Безплатен достъп до цялото ТВ съдържание в EON

Любомир Малоселски, шеф „ Продукти и услуги “ във Vivacom, разяснява пакетните предложения от телекома, богатото видео наличие, по-бързият интернет и грижата в обслужването, пред в. Телеграф

Г-н Малоселски, обявихте, че отключвате най-хубавото си ТВ наличие за празниците. Кой може да се възползва от тази опция?

Всички клиенти на Vivacom, които са абонирани за пакетите EON LIGHT и EON FULL, получават свободен достъп до обичаните телевизионни канали и видеотеки от най-високия пакет в нашето портфолио - EON PREMIUM. В специфичното коледно предложение сме отключили и достъпа до спортните канали DiemaXtra и MAX Sport Plus, а за най-малките - цялото наличие на Disney и Nickelodeonу, което ще им обезпечи невероятни завършения и занимания. Феновете на киното пък могат да се приготвят за празничен маратон от 19 декември, когато пускаме за свободно гледане топ заглавия на филми и сериали с премиум наличието на HBO и HBO MAX

С тази акция желаеме да подарим страхотни моменти, мощни прекарвания, положителни страсти и доста положително въодушевление на всички нашите клиенти и техните фамилии в празничните дни, тъй като те са моторът в развиването на Vivacom. Те задават посоката ни и ни подтикват да ставаме все по-добри в предложенията си. И се стремим да ги улесним оптимално. За да се възползват от коледната ни самодейност, телевизионните клиенти би трябвало единствено да влязат в EON приложението и спомагателните канали и видеотеки ще се появят автоматизирано на екраните им. А с цел да гледат първокласен спорт и филми по DiemaXtra, MAX Sport и HBO би трябвало просто да заявят свободния достъп посредством портала My Vivacom. Кампанията няма да завърши незабавно след празниците. Цялото това благосъстояние от наличие ще е свободно налично чак до 17 януари 2023.

А какво ново получават клиентите на най-високия ви пакет EON PREMIUM, които така или другояче имат достъп до цялото това наличие?

За тези клиенти сме планували специфична видеотека “PREMIUM подарък ”. Тя включва богата селекция от хитови филми и сериали, които са налични извънредно за тях. Сред заглавията, които ще подсигуряват вълнуващи прекарвания пред екраните по празниците, са екшънът „ Събирач на задължения “, фентъзито „ Момче, наречено По “, основаният на същинска история „ Критично мислене “, трилърът „ Извън съмнение “ с присъединяване на известната актриса Емилия Кларк и обичаните български сериали от ефира на NOVA „ Отдел търсене “, „ Дяволското гърло “ и „ Ягодова луна “. Виждате, че сме подготвили една извънредно разнообразна палитра от истории от всички жанрове и за всеки усет, която ще подсигурява празничното въодушевление в идните дни и седмици.

Винаги сме били мощно фокусирани върху нашите клиенти. Но с коледните ни оферти ще приключим годината на най-решителните стъпки, които направихме, с цел да уверим потребителите си, че са безспорен приоритет за Vivacom. Да нямат подозрение, че постоянно в нашия фокус ще бъде стремежът да им даваме артикули и услуги, с които да се свързват по-лесно, по-удобно, по-бързо, на допустимо най-хубава цена, с най-качественото обслужване.

Като говорите за годината на най-решителните стъпки, евентуално визирате неограничените тарифни проекти, които трансформираха целия пазар?

Да, тази есен пуснахме пет напълно нови Unlimited цени, които направиха общуването в действителност свободно и без ограничавания. За първи път в България Vivacom предложи неограничени проекти във всички ценови категории. Това значи и опция за тъкмо предугаждане на месечните разноски за мобилни услуги, което клиентите ни правят оценка високо в тази обстановка на икономическа неустановеност.

Петте тарифни проекта включват неограничени минути и SMS-и, в това число в роуминг в границите на Европейски Съюз, както и за транспорт на данни без предел за мегабайтите в страната. И несъмнено, достъп до EON платформата ни, в която феновете откриват голямо многообразие от ТВ наличие. Това е доста значимо, тъй като наклонност измежду потребителите в международен мащаб, в това число у нас, е търсенето на атрактивни пакетни оферти, с акцент върху видео наличието и опцията за безкрайно прилагане. Разрастването на 5G мрежите също спомогна за взрива в интереса към неограничените пакети и ние имаме сериозен принос за това. 5G мрежата на Vivacom към този момент покрива 1100 обитаеми места в България и несъмнено, всички наши неограничени пакети включват безвъзмезден достъп до нея. За нас е значимо да дадем опция на клиентите да се възползват от всички преимущества на мрежата от ново потомство, тъй че да имат най-хубавото прекарване с услугите на Vivacom.

Какви мобилни услуги търсят потребителите най-вече? Кой е най-популярният ви безграничен пакет?

За всеки консуматор имаме подобаващ пакет според от това защо най-вече употребява мобилни услуги. Най-търсеният тарифен проект е „ златната среда “ - Unlimited 100 – в него с изключение на неограничените диалози, SMS-и и мегабайти, хората получават видео наличие в HD, първокласен стрийминг, сърфиране без закъснение и съвсем мигновен даунлоуд на файлове. Този пакет покрива потребностите на голяма част от потребителите. Но един разпален геймър, или пък ИТ експерт, който работи единствено отдалечено, ще избере проекта Unlimited 300, в който интернет скоростта е три пъти по-висока.

Наскоро обявихте двойно по-бърз интернет към EON пакети. Заради интереса към видеосъдържанието ли инвестирахте в интернет скоростите?

Да, само че освен поради това. Свръхбързият интернет е условие и за новия ни метод на живот, в който от ден на ден работим и учим отдалечено. Видео връзките замениха доста физически срещи и всеки желае допустимо най-високото качество на картината. Затова пуснахме двойно по-високи скорости за домакински интернет в някои пакети.

Скоростта на download в EON LIGHT, да вземем за пример, се усили от 100 Mbps на 200 Mbps, с което предлагането на Vivacom стана едно от най-конкурентните на пазара в най-достъпния ценови сегмент. Потребителите на най-високия пакет EON PREMIUM пък получиха достъп до 2000 Mbps скорост. Надградихме и пакета EON FULL с спомагателни 100 Mbps – от 500 на 600 Mbps.

От тези оферти могат да се възползват нови и сегашни клиенти на Vivacom, които възобновят своя контракт. За нови клиенти на пакети EON предоставяме атрактивна промоция от 1 лев на месец за първите 4 месеца. Освен в пакети EON, новите скорости са разполагаем и на всички частни и бизнес клиенти на Vivacom, които се абонират за независим пакет интернет.

Двойното нарастване на интернет скоростите на download за домакински интернет стана допустимо с помощта на вложенията в 10 GIGA закрепената мрежа в България на Vivacom. Днес достъп до тази мрежа, която назовават мрежа на бъдещето, има в София, Пловдив, Варна, Бургас и Стара Загора.

Каква посока ви задават потребителите за 2023 година?

Накратко, надграждаме всичко, на което поставихме още по-стабилна основа тази година. Това значи повече видео наличие, повече атрактивни пакети – и като услуги, и като цена, по-висока интернет скорост, предвидими месечни разноски за телекомуникации - и всичко това съпроводено от качествено, бързо обслужване, с грижа и отношение към клиентите и техните цели.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР